EnqueteZelf een enquête ervaren?

Meten is (z)weten. Om een goed onderzoek te houden is het goed om eerst eens te onderzoeken wat je eigenlijk zou willen weten. Op die manier ontdek je namelijk welke vragen je zou kunnen of moeten stellen. Het maken van een goed onderzoek dat de gewenste informatie oplevert is meer dan een vragenlijst publiceren op het internet. Foqisresearch is ontwikkeld om gebruikers te helpen bij het maken van goede onderzoeken waarbij wij onze kennis en ervaring aan u ter beschikking stellen.Er zijn reeds vele partijen die ons systeem gebruiken voor het houden van onderzoeken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 085 104 2452 of klik hier om informatie aan te vragen.

Wilt u zelf eens ervaren hoe eenvoudig het is om een enquête aan uw klanten, relaties of medewerkers te sturen? Kijk dan eens naar deze link: http://www.foqisresearch.com/openenquete/start/277Deze link kunt u natuurlijk ook omzetten in een korte url: http://tinyurl.com/mn5xbup

Na het samenstellen van het onderzoek en de bijbehorende rapportages, genereren wij een link die u als link op uw website kunt plaatsen of via mail aan de personen die u in het onderzoek wilt betrekken, kunt versturen. Naast het versturen van een link kunt u eenvoudig gebruikers aanmaken die u een gebruikersnaam en wachtwoord kunt insturen om deel te nemen aan onderzoeken.

Onderstaand de startpagina van ons enquêtesysteem in het geval van een zogenaamde internet-enquête.

foqisresearch