Duurzaam ontwikkelen met e-learning en blended learning

Thema van de workshop

Effectiever leren met behulp van  e-learning en blended learning.

Alle mensen leren op een andere manier en deelnemers stellen net als werkgevers steeds hogere eisen aan trainers en coaches. De tijd van blijven doen wat je altijd hebt gedaan als trainer en coach lijken voorbij. Nog niet elke trainer realiseert zich dat. Tijdens deze workshop gaan we in op de manier waarop u als trainer zelf gebruik kunt maken van e-learning om uw toegevoegde waarde te vergroten en deelnemers duurzaam te ontwikkelen.

We gaan in de mogelijkheden van e-learning en blended learning maar ook op gedachte die bij vel trainers leeft dat de inzet van e-learning wel eens omzet kan kosten. Tijdens de workshop krijgen deelnemers gericht advies hoe zij zelf in hun praktijk deze instrumenten kunnen inzetten om hun diensten naar klanten of medewerkers meer toegevoegde waarde te geven.

Doelgroep

Training en coachingorganisaties, maar ook zelfstandige professionals op dit gebied en functionarissen die binnen bedrijven verantwoordelijk zijn voor het faciliteren van de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Denk hierbij aan HR professionals en leidinggevenden.

Datum en programma

  • Datum wordt in onderling overleg vastgesteld
  • 13.00 uur: ontvangst
  • 13.30 uur: begin workshop
  • 16.30 uur: afsluiting

Locatie

IJsselwinde, Keulenstraat 8, 7418 ET Deventer. De workshop vindt plaats op de 3e verdieping. Wilt u liever een workshop binnen uw bedrijf? Laat het ons weten via deze link.

Uw investering

€ 59,- excl. BTW. Bij aanmelding ontvangt u tijdens de workshop een voucher voor een gratis organisatie rendementsscan t.w.v. € 47,50.

inschrijven blauw