WordPress websiteLogo WordPress

WordPress heeft de afgelopen 13 jaar bewezen een volledig, zeer uitgebreid en uiterst flexibel systeem te zijn om websites mee te maken. Het marktaandeel van WordPress websites is volgens de website builtwith gegroeid naar 50%. Als je kijkt naar het marktaandeel van WordPress in de top 10.000 websites heeft WordPress een marktaandeel van 39%.

Marktaandeel WordPress

  • Top 10.000 websites: 40% WordPress
  • Top 100.000 websites: 39% WordPress
  • Top 1.000.000 websites: 49% WordPress
  • Het internet: 50% WordPress
  • Nederland: 60+ % WordPress

Voordelen WordPress

De mogelijkheden van een WordPress website zijn nagenoeg onbeperkt. Een van de toepassingen waar wij WordPress voor gebruiken is voor de ontwikkeling van digitale leeromgevingen.

Dagelijks werken er duizenden mensen aan het CMS om WordPress websites steeds beter te maken. Daardoor ontstaan er altijd nieuwe functies, maar er wordt ook dagelijks gewerkt aan de veiligheid. Door de omvang van de wereldwijde community rond WordPress is er altijd een mogelijkheid om een oplossing te vinden voor een mogelijk probleem.

Wij bouwen ook uw WordPress website

Onze visie om digitaal leren toegankelijk en betaalbaar te houden voeren wij door in onze methodiek van het bouwen van WordPress websites. Bekijk ons aanbod voor het bouwen van uw WordPress website en alle mogelijke uitbreidingen.

Onze doelgroep

Als een van de volgende uitspraken op u van toepassing is behoort u tot onze doelgroep.

  • Ik ben ontevreden over mijn huidige website
  • Ik wil graag een nieuwe website, maar wil daar niet te veel voor betalen

WordPress website bestellen?

Wilt u direct een website bestellen? Ga danKop koffie naar onze webshop en voeg de producten toe om uw website compleet te maken.

Ga naar de winkel...

Liever eerst een goed gesprek?

Wilt u liever eerst kennismaken en een goed gesprek over uw nieuwe website? Dan kan natuurlijk ook. Klik hier om uw gegevens achter te laten zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Ik wil een afspraak maken

Eerst een offerte ontvangen?

Download via de onderstaande link een PDF formulier om op alle gemak een offerte aanvraag te maken. Vul zoveel mogelijk van de gevraagde gegevens in en stuur het ingevulde formulier naar support (at) foqis.com