Wij geloven in de kracht van samen

Posted · Add Comment

Ons motto is: wij geloven in de kracht van mensen en de kracht van samen.

In dit verband willen we graag het volgende met de wereld delen.

Picabia OpleidingenMet ingang van 21 maart hebben Picabia Opleidingen en Foqis besloten hun samenwerking verder uit te breiden! Picabia Opleidingen is in 2013 gekozen tot de beste opleider van Nederland in de categorie Onderwijs en Zorg. Zelf geven zij aan dat dit mede te danken is aan  het gebruik van de digitale leeromgeving van Foqis. Het slagingspercentage van deelnemers aan de opleiding leermeester is door de mogelijkheid van proefexamens nog aanzienlijk gestegen.

Picabia is al jaren succesvol actief binnen de zorg en de horeca. Picabia wil graag een groter deel van haar opleidingen via de leeromgeving ondersteunen volgens het concept van blended learning. Een goede mix tussen on line en op locatie trainen. Foqis zal Picabia daarbij verder ondersteunen en samen willen zij werken om voor de gemeenschappelijke klanten meer toegevoegde waarde te leveren.

Om dit te realiseren zal Picabia Opleidingen in samenwerking met Foqis ook actief leiderschapstrainingen aanbieden.  De leiderschapsprogramma’s worden vanzelfsprekend ook ondersteund vanuit de digitale leeromgeving. Foqis is al jaren met Zin In Leiderschap actief in het helpen van organisaties bij het ontwikkelen van mensen en organisatie door het verbeteren van leiderschap. De mens staat hierbij altijd centraal.

De samenwerking tussen Picabia Opleidingen en Foqis is een mooi voorbeeld van twee organisaties die beiden vanuit hun eigen expertise elkaar goed aanvullen en zodoende meer voor hun klanten willen en kunnen betekenen.

Voor meer informatie over Picabia Opleidingen:

www.picabia.nl en www.zorgmetpassie.nu

Voor meer informatie over Foqis:

www.foqis.nl en www.zininleiderschap.nl