Webinar organiseren voor iedereen haalbaar

webinarOrganiseer nu uw eigen webinar. Webinars staan hoog in de belangstelling bij trainers, presentatoren en iedereen die iets te melden heeft via het internet. Software was echter tot voor kort duur en het gebruik van webinars bracht meestal nogal wat met zich mee. Sinds enige tijd is dat veranderd. Wij maken met veel plezier gebruik van GVOConference en zijn daarover zeer tevreden. Deze manier van webinars houden kan niet alleen makkelijk vanuit de leeromgeving worden aangestuurd maar ook buiten de leeromgeving.

Zelf webinar organiseren?

Wilt u zelf webinars organiseren zonder hoge kosten, maar wel met alle professionele mogelijkheden die een webinar zou moeten hebben? Voor het geld hoef je het niet meer te laten! Om de functie van webinars en video chat in een leeromgeving te integreren betaalt u slechts € 365,- ex BTW per jaar!

Volledige integratie van uw webinar in leeromgeving

Als moderator kunt u er voor kiezen het webinar als los webinar te organiseren. Als u geen leeromgeving heeft is dat de beste optie. U heeft u eigen ‘conference room’ en voor een klein bedrag van € 75,- ex BTW voegen wij uw logo en link naar uw website toe! Als u echter beschikt over een eigen leeromgeving via ons, zorgen wij ervoor dat u uw webinars en video chat vanuit de leeromgeving kunt organiseren.