Video en e-learning

Posted · Add Comment

rode plein

Impact van e-learning omhoog door gebruik van video

U kunt vast wel het gezegde dat 1 plaatje meer zegt dan 1000 woorden. Herkent u het plaatje hier rechts nog. Een gewone man probeerde de wereld te veranderen door alleen voor de tank te blijven staan. Het beeld ging de hele wereld over in een tijd dat China nog een tamelijk gesloten land was. Zulke beelden vergeet je nooit. Denk maar eens aan de beelden van de vliegtuigen die het WTC invliegen. Onvergetelijk en onbeschrijfelijk!

Het gebruik van video vergroot de impact van uw leeromgeving en daarmee uw toegevoegde waarde voor de deelnemers!

Veel gebruikers van een digitale leeromgeving overwegen het gebruik van video maar wachten daar toch nog mee omdat zij ervaren dat het produceren van een professionele video niet alleen veel werkt lijkt maar in veel gevallen ook nog eens erg duur blijkt te zijn.

Daarvoor hebben wij een goede oplossing! 

911 WTC

Om te beginnen is een goede voorbereiding het halve werk. De andere helft is de inzet van een goede partner op het gebied van video productie. Wij werken daarvoor samen met enkele bedrijven die in heel Nederland werken.

Een van deze professionals is Guxavision uit Deventer. Zij hebben bewezen wat ze kunnen en zijn niet alleen vakkundig maar ook flexibel, creatief en zeer betaalbaar!

Als u al eens heeft gedacht om met video in uw leeromgeving aan de slag te gaan, is het nu wellicht het beste moment! Samen met Guxavion hebben we een actie om gebruik van video in de leeromgeving te promoten.

Meer weten? Neem contact met ons op via deze link: ik wil meer weten over de video actie.

logo guxavision