Training e-learning en blended learning.

E-learning staat hoog in de belangstelling bij trainers en bij bedrijven die de ontwikkeling van hun medewerkers serieus nemen.

Het hebben van een digitale leeromgeving echter omdat het een trend is lijkt het meest zinloze wat je kunt bedenken als je geen visie hebt op ontwikkelen en leren. Een elektronische leeromgeving (ELO) inrichten is op zich niet erg ingewikkeld, maar het vraagt wel om enige kennis van de techniek en didactiek. Elk mens leert anders en elke training heeft doelstellingen die je zou willen realiseren. Hoe breng je dit alles bij elkaar en welke werkvormen gebruikt je daarbij? Hoe implementeer je eigenlijk een leeromgeving en hoe integreer je de huidige content met een andere manier van werken?

Deze vragen worden beantwoord tijdens de training e-learning. U kunt zich aanmelden voor een open training e-learning en zodra we 3 of meer deelnemers hebben gaan we aan de slag. Wilt u liever een in-company training e-learning neemt u dan contact met ons op.

We verzorgen de volgende trainingen:

  • Beheerderstraining over het inrichten en beheren van uw Moodle leeromgeving
  • Train de trainer over het gebruik van de Moodle leeromgeving als trainer en coach
  • Workshop Duurzaam Ontwikkelen waarin we ingaan op het helpen van deelnemers bij het duurzaam ontwikkelen. Ontwikkelen van een visie op het ontwikkelen van mensen en het gebruik van e-learning en blended learning om dit te stimuleren.

Een training e-learning beslaat minmaal een dagdeel en uw investering bedraagt € 265,00 per dagdeel per deelnemer. Het incompany tarief bedraagt € 695,00 per dagdeel. Alle tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten op een afstand van meer dan 25 km buiten Deventer.

Ik wil een afspraak maken