Persoonlijke ontwikkeling staat hoog op de agenda van veel ondernemingen en gelukkig ook op het verlanglijstje van medewerkers om in de toekomst goed te kunnen blijven functioneren. Duurzaam ontwikkelen dan wel te verstaan. Duurzaamheid in de zin van ontwikkeling die aanslaat en blijvend rendement heeft in combinatie met volle aandacht voor de invloed op onze omgeving.

Het gaat bij ontwikkeling van mensen en organisaties om het maken van de juiste keuzes op het gebied van energie, effectiviteit en efficiency. Met andere woorden waarom en waar steekt u uw energie in met wat als te verwachten resultaat en rendement?

Inzichten in ontwikkelen veranderen voortdurend en als bedrijf, coach/trainer of begeleider bij deze processen is het belangrijk dat u beschikt over een heldere visie en over de beste methoden en instrumenten om deelnemers maximaal te kunnen ondersteunen en bij opdrachtgevers in aanmerking te komen om hen te helpen bij deze processen. Daarbij is aandacht voor de verschillen tussen mensen van het grootste belang.

Hoewel de economische situatie ondernemers voorzichtig heeft gemaakt blijkt uit onderzoek dat investering in deĀ  ontwikkeling van uw medewerkers wel degelijk loont. Onderzoek toont aan dat de productiviteit van goed ontwikkelde medewerkers verdubbelt!

Foqis helpt u bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De diensten en producten die wij daarvoor inzetten zijn:

  • Advies bij het opzetten van trainingsprogramma’s
  • Hulp bij het ontwikkelen van een heldere en toekomstgerichte visie op het gebied van persoonlijke en organisatie ontwikkeling
  • Blended learning als onderdeel van trainingsprogramma’s
  • Laagdrempelige levering van e-learning omgeving aan trainer, coaches, consultants, bedrijven en scholen
  • Ondersteuning bij implementatie en inrichting van e-learning
  • Korte intensieve en interactieve programma met uiteenlopende thema’s