Missie

Het is onze missie een wezenlijke bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties en zodoende te helpen bouwen aan een betere wereld.

Toelichting

Foqis is gespecialiseerd in het zoeken naar en vinden van mogelijkheden om u te helpen uw toegevoegde waarde te vergroten. Door de jaren ervaring die wij hebben in het helpen van mensen en organisaties door middel van intensieve coaching en doelgerichte ontwikkeling zijn wij in staat in korte tijd veel te bereiken. Wij helpen onze klanten hun toegevoegde waarde naar hun klanten te vergroten door het ontwikkelen en leveren van duurzame digitale onderzoeksinstrumenten en persoonsonderzoeken en het leveren van een digitale leeromgeving. Daarnaast helpen wij bij de ontwikkeling van Leiderschap.

Geheel in de geest van onze missie willen wij, door samenwerking met vakkundige partnerbedrijven, onze klanten in het bedrijfsleven en de non profit sector helpen bij het ontsluiten van het maximale menselijk potentieel binnen hun organisaties. Door samen te werken bundelen wij kennis en kracht en zijn we altijd tot meer in staat dan alleen!

Wij geloven in de kracht van samen.

Visie

De huidige maatschappij bestaat uit individuen die om uiteenlopende redenen hun  krachten bundelen in bedrijven, organisaties en andere grotere en kleinere verbanden. Hoewel iedereen zal erkennen dat deze drang om ons te organiseren noodzakelijk is om in collectieve en persoonlijke behoeften te voorzien, wordt in de dagelijkse praktijk van het samenwerken vooral de nadruk gelegd op het sturen van grotere verbanden.

Foqis heeft de invalshoek dat samenwerkingsverbanden van mensen het best tot resultaat leiden als eerst recht wordt gedaan aan het individu. Door uit te gaan van het unieke in ieder mens is het beter mogelijk om mensen gericht, dus op de persoon, te motiveren.

Het beste uit jezelf en uit de ander!