Meer over Foqis

Wij geloven in de kracht van mensen en de kracht van samen. Dit geloof is voor ons bepalend bij het werken met mensen en organisaties.

Binnen Foqis zijn veel verschillende talenten vertegenwoordigd en samen werken wij er aan om onze klanten optimaal te bedienen. Het gaat er voor ons altijd om samen met u na te denken over welke toegevoegde waarde wij hebben in uw werk. Als deze toegevoegde waarde er niet is, kunnen we even goed een leuk gesprek hebben, maar dan komt er van samenwerken waarschijnlijk niet veel terecht. U en wij moeten deze toegevoegde zien en zo mogelijk ervaren.

Functionele ervaringsgebieden

Binnen Foqis zijn de volgende ervaringsgebieden aanwezig:
Logistiek, leiderschap, sales en marketing, productie, service en after sales, kwaliteit, project management, veranderen, opleiden en ontwikkelen, trainen, business coaching en mental coaching, mediation, werving & selectie, assessments, e-learning, blended learning, ict, it netwerken,  video conferencing, webinars.

Producten en diensten

De producten en diensten sluiten logisch op elkaar aan en zijn er allemaal op gericht om onze klanten te helpen (nog) beter hun werk te doen en hun klanten beter te bedienen. Alle producten hebben te maken met werken in en met behulp van de “cloud”. De vraag hoe wij techniek kunnen gebruiken om efficiënter en effectiever te werken houd ons voortdurend bezig. Wij zoeken naar toepassingen die voor logisch bij elkaar passen en waarmee wij onze klanten kunnen bedienen.

Kwaliteit en betaalbaarheid

Bij de keuze voor een product staan kwaliteit en betaalbaarheid voorop. Veel bedrijven denken dat zij zich geen e-learning of video conferentie kunnen veroorloven. Wij bewijzen het tegendeel!