LMS Oplossingen waar u behoefte aan heeft

E-learning, blended learning en ook bedrijfsacademie kunnen alleen worden toegepast als u gebruik maakt van een digitale leeromgeving. Als u zoekt in Google op e-learning komt een wir war aan oplossingen en aanbieder tegen. Wij zijn er daar ook een van. Onze achtergrond echter is totaal anders dan de meeste leverancier. Wij hebben een achtergrond als trainingsorganisatie en opleiders en zijn ooit zelf begonnen met digitaal leren om onze klanten beter te helpen. Vanuit een passie voor mensen en persoonlijke ontwikkeling, hebben we ons enkele jaren geleden volledig toegelegd op het helpen van trainer, coaches, consultant en opleiders bij het het gebruik van een digitale leeromgeving.

Toegevoegde waarde

Volgens onze visie gaat het er niet om wat wij allemaal weten of kunnen maar om wat u nodig heeft om uw klanten en/of medewerkers meer toegevoegde waarde te leveren. Ook bij het leveren van een digitale leeromgeving denken wij zoveel mogelijk vanuit uw behoefte. Dat betekent automatisch dat elke klant een andere behoefte kan hebben en dus ook behoefte aan een andere oplossing.

Op dit moment kunnen wij u op het gebied van digitale leeromgevingen altijd een oplossing bieden die aansluit bij uw behoefte. De laatste jaren hebben we ons toegelegd op het vinden van passende oplossingen voor het soortgelijke problemen. Aangezien er veel verschillen zijn in de situaties van onze klanten is het ook gerechtvaardigd dat we verschillende oplossingen bieden.

Verschillende oplossingen

Onze oplossingen kunt u opdelen in twee belangrijke verschillen:

  1. Open source.
  2. Bedrijfseigen software.

Open source

In de open source digitale leeromgeving bieden wij u twee mogelijkheden:

  • Moodle. Klik hier voor meer info over Moodle
  • WordPress. Klik hier voor meer informatie over WordPress LMS
Moodle logo Wordpress LMS

Bedrijfseigen software

LearningOnlineNaast de open source oplossingen bieden wij u ook een bedrijfseigen oplossingen. Deze software is gebouwd door LearningOnline. Zij hebben speciaal voor ons een pakket samengesteld dat perfect aanslaat bij onze doelgroepen. Klik hier voor meer informatie over LearningOnline LMS

 Vergelijken?

Wilt u deze drie oplossingen met elkaar vergelijken? Klik op onderstaande link om direct naar de vergelijking te gaan.

 

Ga naar de LMS vergelijking