LearningOnlineLearningOnline

LearningOnline is een bedrijfseigen LMS. De oplossing die wij gebruiken is specifiek samengesteld voor MKB onderneming. Uiteraard ondersteunen wij ook grote onderneming met dit pakket maar daarvoor geldt een andere tariefstelling omdat de eisen die daaraan gesteld worden vaak ook complexer zijn.

Bijzonderheden LearningOnline LMS

Autoring tool

In de LMS van LearningOnline zit een eigen autoring tool. Daarmee kunt u zelf volledige e-learning programma’s maken en publiceren!

Webshop

U kunt de door u ontwikkelde programma’s aanbieden via een webshop en u kunt naast uw eigen programma’s ook tegen gunstige condities gebruik van door derden ontwikkelde programma’s.

Compleet pakket

LearningOnline is een zeer compleet pakket dat als LMS absoluut de competitie aan kan met elke open source oplossing.

Ontwikkeling door experts

De experts van LearningOnline hebben een achtergrond zowel in ICT als in didactiek, pedagogiek en psychologie. Zij weten dus wat opleiden en ontwikkelen betekent voor trainers en bedrijven. Die expertise gebruiken zij in de voortdurende ontwikkeling van hun product. Wij zijn er trots op met dit product te mogen werken!

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze oplossing en wilt u weten of dit voor u een geschikt LMS zou zijn? Klik op onderstaande knop om meer informatie aan te vragen.

 

Ik wil meer weten

 

Wilt u LearningOnline vergelijken met de andere LMS oplossingen? Klik op onderstaande link om direct naar de vergelijking te gaan.

 

Ga naar de LMS vergelijking