Keer het tij!

Posted · Add Comment

Kansen door innovatie en digitalisering.

crisisEr is al veel gezegd en geschreven over de crisis, de gevolgen ervan en hoe je daar als ondernemer mee om zou kunnen gaan. Een van de conclusies die mijzelf erg aanspreekt is dat ondernemers naar de toekomst kijkend zeer waarschijnlijk niet alleen overeind kunnen blijven maar zelfs een voorsprong kunnen nemen om de markt is door innovatie van producten en diensten én door optimaal gebruik te maken van digitalisering.

E-learning en e-coaching zijn daar voorbeelden van. Is dat nu zo innoverend zou je kunnen denken. Enerzijds niet echt omdat het al enkele jaren bestaat en ook al in gebruik is. Als je echter naar de markt kijkt en naar het aanbod is het toch nog steeds vernieuwender dan je zou denken. Daar liggen kansen voor creatieve en flexibele ondernemers. Vooral ondernemers die verder kijken dat zij gewend zijn en bereid zijn om uit hun eigen comfortzone te stappen kunnen makkelijk gebruik maken van de kansen die er volop zijn.

Ben jij zo’n ondernemer? Ben jij bereid om meer vanuit de behoefte van je klant te denken in plaats vanuit jouw eigen aanbod, dan zijn er reële mogelijkheden het tij te keren. Wil je weten hoe? Klik hier om eens rond te kijken in de praktijkmogelijkheden van e-learning en e-coaching of klik hier om direct een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

Motiverende groet,

Peter van dam