Foqis Producten en diensten

 Foqis Producten en DienstenOm onze Foqis missie te laten slagen hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het helpen van organisaties op hun weg naar het professionele gebruik van digitaal leren. Wij leveren daarvoor de volgende producten en diensten:

  • Licenties van drie verschillende types leeromgevingen
  • 1e en 2e Lijns support op deze licenties
  • Advies en ondersteuning bij de overgang van het ‘oude’ leren naar het ‘nieuwe’ leren
  • Opleidingen op het gebied van Duurzaam Ontwikkelen
  • Productopleidingen voor gebruikers
  • Lezingen en workshop over Duurzaam Ontwikkelen

Altijd een passende oplossing

Net als bij trainen waarbij het er niet meer om gaat wat u als trainer weet, maar wat de lerende nodig heeft, zo is het ook bij de aanschaf van een LMS. Het gaat er niet wat wij u allemaal kunnen bieden, maar om hoe u uw klanten het beste kunt helpen en hoe u uw toegevoegde waarde kunt vergroten. Daarom bieden wij drie verschillende oplossingen op het gebied van een LMS

Zit hier uw oplossing bij?

Toegankelijk en betaalbaar

Het is onze doelstelling digitaal leren en coachen bereikbaar te maken en te houden. Dat betekent ook betaalbaar! Om die reden is uw investering voor het gebruik van de omgeving laag. Op deze manier is duurzaam ontwikkeling voor elke organisatie bereikbaar!

Bij afname van extra support door middel  van een strippenkaart ontvangt u een aparte inlogcode voor ons projecten systeem. Daarin kunt u precies zien waar de uren aan zijn besteed, hoeveel uren er zijn gebruikt en nog beschikbaar zijn.

Uw eigen database

Wij leveren de leer en coachomgeving op met uw logo en in uw kleuren en eventueel volledig in uw huisstijl. U werkt altijd in een afgescheiden database waar niemand anders in werkt dan u zelf. Op die manier weet u zeker dat nooit iemand anders in uw omgeving aan het werk kan zijn.

Continuïteit en veiligheid

Wij doen er alles aan om de leer en coachomgeving optimaal beschikbaar te houden. Wij verzorgen de dagelijkse back-ups en zorgen voor de veiligheid van uw data.

Opleiding

Wij verzorgen opleidingen voor kerngebruikers, trainers en docenten in het gebruik van de leer en coachomgeving. De opleidingen vinden plaats op onze trainingslocatie in Deventer of op een andere locatie die we samen plannen. Tarieven voor opleidingen op aanvraag.

Support

Ondanks dat u bij ons een opleiding kunt volgen, kan het zijn dat u vragen heeft. Op de meeste vragen vind u het antwoord in de support academie. U heeft als kerngebruiker gratis toegang tot deze support academie. Heeft desondanks toch nog vragen kunt u ons gewoon bellen of mailen. We gebruiken daarvoor een speciaal emailadres dat er voor zorgt dat er in het support systeem een ticket wordt aangemaakt en er direct een van onze medewerkers wordt geïnformeerd over uw vraag. Normaal gesproken leveren wij op werkdagen support en reageren in de regel binnen enkele uren op uw vragen.

Projectmatig support = extra zekerheid

Het kan zijn dat u meer uren nodig heeft dan in een strippenkaart zit. In dat geval gaan we met u in overleg en doen wij een voorstel voor het hele project of delen van het project. Op die manier weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.

Maatwerk template

Wilt u een volledig eigen “look en feel” of uw huisstijl volledig in de leeromgeving doorvoeren dan maken wij graag een maatwerk template voor u. Uw investering hangt af van uw wensen en van het type leeromgeving waarvoor u een eigen template wilt hebben.

 

Ik wil meer weten