Besparen of verdienen met uw eigen leeromgeving?

Besparen op opleidenModel blended learning

U kunt aanzienlijk besparen op uw de kosten van uw opleidingen door een digitale leeromgeving in te zetten. In de digitale leeromgeving kunt u door middel van e-learning trainingen opnemen die telkens binnen uw bedrijf terugkeren. Denk bijvoorbeeld eens aan het opleiden van nieuwe medewerkers. Of jaarlijks verplichte opleidingen op het gebied van hygiƫne en veiligheid. U zou bedrijfsspecifieke opleidingen op kunnen nemen in uw eigen bedrijfsacademie. Medewerkers kunnen tijd en plaats onafhankelijk kennis tot zich nemen waar zij in de praktijk mee moeten werken. De combinatie van online via een leeromgeving kennis opdoen en in de praktijk oefenen en feedback krijgen is blended learning. De mix van het beste van twee werelden. Klik op onderstaande knop om extra informatie aan te vragen over de mogelijkheid voor uw eigen bedrijfsacademie.

 

Ik wil meer weten over een bedrijfsacademie.

Verdienen met opleiden

tijd om te innoverenEr zijn veel trainers die denken dat een leeromgeving ten koste van omzet zal gaan. Niet is minder waar! Door het professioneel gebruik van een digitale leeromgeving bent u als trainer meer toegevoegde waarde te leveren. U kunt uw klanten (nog) beter bedienen en daarmee op de kosten van opleiden besparen. Stelt u zich eens voor dat een klant van u als trainer zijn medewerkers twee dagen naar uw training stuurt. De klant betaalt nu voor uw training, maar moet ook zijn mensen twee dagen missen. Na de training gaan de mensen meestal weer aan de slag en niet zelden vallen zij terug in oude patronen. A

Als u een leeromgeving op de juiste manier gebruikt zouden de medewerkers misschien maar 1 dag uit hun werk weg zijn, terwijl uw als trainer meer kunt bieden als voorheen. Wij laten het u graag eens zien. Klik op onderstaande knop als u meer wilt weten die een leeromgeving voor u heeft.

 

Ik wil meer weten