Wat is een bedrijfsacademie?

Een bedrijfsacademie is een digitale leeromgeving waarin u voor uw bedrijf specifieke trainingen opneemt. U reduceert hiermee de kosten van het opleiden van uw medewerkers enorm. In uw bedrijfsacademie kunt zelf opleidingen maken en ook andere opleidingen opnemen. Denk bijvoorbeeld aan speciale modules die door anderen zijn gemaakt. Er is een beheerder die het geheel aanstuurt en er zijn deelnemers met rollen en rechten. Er zijn ook programma’s of trainingen in een bedrijfsacademie. Dit geheel zorgt ervoor dat u uw opleidingen beter stroomlijnt en meer grip krijgt op de persoonlijke ontwikkeling van uw mensen.

Financiering van een bedrijfsacademie

De investering die u doet in uw bedrijfsacademie heeft u snel terugverdient. Enerzijds omdat de investering in de bedrijfsacademie laag is en anderzijds omdat de voordelen zeer groot zijn!

Keuze van een bedrijfsacademie

Als u besluit met een bedrijfsacademie aan de slag te gaan, analyseren we samen met u waarvoor u de bedrijfsacademie wilt gebruiken. Het gebruik van uw bedrijfsacademie is van invloed op de keuze van de techniek. Hoeveel deelnemers wilt bijvoorbeeld in de bedrijfsacademie opnemen, welk type opleidingen wilt u verzorgen en/of ontwikkelen, wilt u dit zelf doen of liever laten doen. Zo zijn er nog meer factoren die een rol spelen bij uw keuze voor de juiste techniek om een bedrijfsacademie te hebben die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Support en begeleiding

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Als u gekozen heeft voor ons systeem zorgen wij voor opleiding van beheerder. Wij kunnen u helpen bij de ontwikkeling van content en als u wilt u dit geheeld uit handen nemen. Als beheerder krijgt u toegang tot ons support systeem met bijna 30 korte instructievideo’s.