Vergroot uw toegevoegde waarde

toegevoegde waarde2Veel organisaties in de zakelijke dienstverlening zoeken naar mogelijkheden om hun toegevoegde waarde naar hun klanten te vergroten. Klanten willen ook graag gevraagd en ongevraagd bediend worden met adviezen en tips die hen helpen hun business beter te doen.

Zakelijke diensten verlenen

Onder onze relaties zijn veel zakelijke dienstverleners. Denk maar eens aan trainers die gebruik maken van onze digitale leeromgeving. De laatste tijd ontmoeten wij veel andere dienstverleners die zich afvragen hoe zij hun eigen toegevoegde waarde kunnen vergroten door samen te werken met partijen die hun kennis aanvullen. Op die manier zijn zij in staat om hun klanten beter te bedienen.

Mensen maken het verschil

Het resultaat van organisaties is afhankelijk van veel verschillende factoren. Mensen en processen zijn hierin enorm belangrijk. Mensen hebben talenten en de kunst van leiders is het beste uit zichzelf en uit hun mensen te halen. Het uitdagen, motiveren en stimuleren van medewerkers is een belangrijke verantwoordelijkheid van leidinggevenden. Uw klanten worstelen vaak met deze uitdaging. Door het beheersen van kosten is de ontwikkeling en opleiding van medewerkers helaas vaak een van de eerste dingen die sneuvelen. Ondernemers weten wel dat het ook anders kan maar hebben niet de kennis en vaak ook niet de tijd om zich daarin te verdiepen.

U kunt voor uw klanten het verschil maken

U kunt uw klanten helpen door hen toegang aan te bieden tot uw bedrijfsacademie of ondernemers academie. Uw klanten krijgen toegang tot die modules die voor hen interessant zijn. Wij ontzorgen u volledig door de hele organisatie van de uw academie op ons te nemen. Wij verzorgen de programma’s, planning, betalingen, ontwikkeling van content en wat u maar wilt. desgewenst leveren wij u een academie die volledig aan uw eigen look en feel is aangepast. Wij helpen u ook uw eigen kennis via de academie voor uw klanten te ontsluiten. Uw toegevoegde waarde zal hierdoor voor klanten aanzienlijk toenemen.

Voor wie is dit een kans?kanskaart

Organisatie die makkelijk gebruik kunnen maken zijn die organisaties die bij de ondernemer aan tafel zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Accountants
  • Administratiekantoren
  • Adviseurs op uiteenlopende gebieden (Lean, kwaliteit, veiligheid, organisatieontwikkeling)
  • Trainers en coaches
  • Notarissen en advocaten
  • Reclame en marketing adviseurs

Meer weten?

Wilt u weten wat voor uw organisatie de mogelijkheden zijn en wilt u ook uw toegevoegde waarde vergroten? Ik wil meer weten